Behandlingar

Alla patienter är välkomna hos oss – både stora som små! Vi utför all slags allmäntandvård men jobbar även med estetisk/kosmetisk tandvård och sätter implantat. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa tandvårdsrädda patienter och vid akuta tandbesvär försöker vi hjälpa till så snart som möjligt. Vi har ett nära samarbete med ett flertal specialister vid mer komplicerade fall. Vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Barntandvård

Vi säkerställer att ditt barn får den tandvård som just ditt barn behöver. Vi har mångårig erfarenhet av att behandla barn och är väldigt förtjusta i att hjälpa våra yngsta patienter lära sig ta hand om tänderna för livet.

Tandvårdsrädsla

Känner du dig nervös inför ditt tandläkarbesök? Berätta gärna det för oss innan så ser vi till att avsätta gott om tid för dig så att du i lugn och ro får utrymme för eventuella frågor och funderingar. Vi är vana vid tandvårdsrädda patienter och tillsammans utformar vi en behandlingsplan specifikt för dig där du kan känna dig trygg.  Samtal, försiktig behandling steg för steg eller lugnande mediciner är ett urval av några av de metoder vi arbetar med.

Implantat

Hos oss kan du åtgärda en enskild tandlucka eller ersätta en helt tandlös käke med tandimplantat. Vi sätter de flesta implantat på plats hos oss och använder några av de bästa fixturerna som finns på marknaden.

Tandhygien

Vi har en egen tandhygienist på plats som hjälper dig att ta hand om dina tänder på bästa sätt.

Invisalign

Tandreglering med hjälp av ”osynliga” skenor – få leendet du alltid drömt utan besvären en vanlig tandställning kan innebära.  Invisalign är avtagbara, nästintill genomskinliga, skenor som byts veckovis.

Estetisk/kosmetisk tandvård

Tandreglering med hjälp av ”osynliga” skenor – få leendet du alltid drömt utan besvären en vanlig tandställning kan innebära.  Invisalign är avtagbara, nästintill genomskinliga, skenor som byts veckovis.

Pris på de vanligaste behandlingarna
  • Basundersökning & diagnostik – tandläkare  830kr
  • Basundersökning utförd av tandhygienist      610 kr
  • Tanduttagning, en tand                                     1005 kr
  • Bettskena i hård akrylat, en skena                  3420 kr

Alla våra priser kan du hitta i vår prislista.

Vill du boka tid hos oss kan du göra det online.