Om oss

I fräscha lokaler och med toppmodern utrustning hittar du sedan 2010 Brotandläkarna i Bro Centrum.
Vi arbetar med den senaste tekniken för att upplevelsen för dig som patient ska bli så angenäm som möjligt. Vi har en egen tandtekniker på plats för att dina kronor och din estetiska tandvård ska bli precis som du önskar. Detta medför även att väntetiden på tandtekniska arbeten blir avsevärt kortare – vill du så kan du få din krona redan samma dag.

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade på det senaste inom både teknik och patientsäkerhet. Vi lägger även stor vikt vid att använda så bra material som möjligt.  Allt för att du som patient ska känna dig trygg hos oss.

Vill du boka tid hos oss kan du göra det online.

Det som särskiljer oss från andra tandläkarmottagningar

Digitala avtryck

Tänderna fotograferas till skillnad från konventionella avtryck – du slipper avgjutningar av tänderna med avtrycksmassa.

 

Egen tandtekniker

Kortare väntetid, bli färdig samma dag! Vi säkerställer bästa möjliga estetik och kortast möjliga väntetid genom att ha vår tandtekniker på plats på kliniken.

 

Bekväm bedövning

Bedövning är för många ett obehagsmoment därför försöker vi underlätta processen så mycket som möjligt. Vi använder oss av flera olika bedövningstekniker, bland annat olika sorters ytbedövning och the Wand. The Wand är en digital bedövningsteknik som möjliggör minsta möjliga obehag för dig som patient

 

Snabbt omhändertagande

Vi strävar efter att erbjuda tid så snart som möjligt-  framförallt om du år återkommande patient hos oss men även akuta besök försöker vi tillgodose snabbt.